Retourneren & klachten

Onze gegevens:

De Notenman
T.a.v.: Retourafhandeling
Oude Baan 7a
5076 PJ Haaren
Nederland

Kantoor klantenservice: +31 (0)4117 00 232
Bereikbaarheid: ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

Retourneren kan onder de volgende voorwaarden:

 • Het product mag niet door u aangewend of beschadigd zijn; het product mag geen gebruikssporen of uiterlijke veranderingen vertonen.
 • U mag het product slechts in die mate uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
 • Uit hygiënische en veiligheids- overwegingen kunnen wij géén geopende retourgoederen accepteren.
 • U stuurt het artikel op eigen kosten terug. Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender.
 • U dient artikelen die worden teruggezonden, indien mogelijk in de originele verpakking en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product met bijsluiting van een kopie van de factuur en een duidelijke omschrijving van de klacht aan.
 • Artikelen zonder kopiepakbon worden niet in behandeling genomen.
 • Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

De Notenman brengt geen kosten in rekening wanneer een zending wordt geretourneerd, wel wordt na het ontvangen van de retourzending, de zending gecontroleerd. Als de goederen of de verpakking incompleet of beschadigd zijn zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan u. Deze kosten worden dan in mindering gebracht aan het te restitueren bedrag. Restitutie van het orderbedrag geschiedt binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourzending en is alleen mogelijk via een bancaire of girale overboeking. Indien een bestelling niet binnen 30 dagen na bestelling bij u is afgeleverd heeft u het recht de bestelling te annuleren. Dit geldt niet wanneer er afwijkende levertijden besproken zijn.

Voorwaarden:

 • U heeft het recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van de goederen. Dit betekent dat u de goederen binnen deze periode mag retourneren naar De Notenman. De verzendkosten en de risico’s die hiermee gepaard gaan, zijn voor u. Wanneer u goederen retour wil zenden, moet dit vooraf gemeld worden, zodat wij hiervan op de hoogte zijn.
 • De Notenman vergoedt alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door De Notenman in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij De Notenman aanbiedt het product zelf af te halen, mag De Notenman wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De Notenman gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Klachtenafhandeling

Bij De Notenman draait alles om tevreden klanten, mocht u onverhoopt toch een slechte ervaring hebben met onze service verzoeken wij u uw klacht te mailen naar info@denotenman.com. Bij De Notenman streven we ernaar om ingediende klachten binnen twee werkdagen te beantwoorden. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door De Notenman binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Geen verzending in Nederland en België

Helaas hebben we moeten besluiten geen pakketten meer te versturen in Nederland en België. Wel bezorgen we nog in Haaren, Helvoirt, Esch, Biezenmortel, Udenhout, Heukelom en Oisterwijk.

Ook is het nog steeds mogelijk je bestelling af te halen op een van onze weekmarkten:
 • Donderdagochtend Hilvarenbeek
 • Vrijdagochtend Uden
 • Zaterdag Antwerpen Theaterplein